Contacteaza-ne


Adresa

Pentru orice problema va stam la dispoziție la:


Telefon: +0799 519 777
Mail: contact@rca-construct.ro

1Ce ar trebui sa fac inainte de a veni echipa care se va ocupa de zugravit ?
Pentru o mai buna organizare, recomandam tuturor clientilor, ca inainte sa vina echipa de zugravit sa isi stranga toate lucrurile personale si sa le impacheteze in cuti si depozitate intr-un loc, in care praful, umezeala sa nu aibe acces.
2Ce se intampla cu bunurile ramase in apartament pe perioada renovari ?
De preferat este recomandat, in situatia in care vorbim de o renovare mai ampla, ca ele sa fie mutate din locuinta pentru a putea pune la dispozitia echipei un spatiu de lucru cat mai degajat. In situatia in care acest lucru nu este posibil, iar propietarul nu locuieste in acelasi spatiu pe perioada desfasurari lucrarilor, se intocmeste un proces verbal de tinere in custodie, pe perioada executiei lucrarii.
3Cine degajeaza spatiul de gunoiul rezultat in urma renovari?
Daca optati pentru un pachet de servicii in care aveti inclus si degajarea gunoiului, atunci aceasta operatiune cade in sarcina noastra, in caz contrar, il putem ridica contra cost, daca aveti minim 50 de saci de moloz.
4In sarcina cui intra transportul, materialele si manipularea lor ?
In situatia in care optati pentru un pachet cu materiale incluse in pret, atunci aprovizionarea santierului si manipularea materialelor intra in sarcina noastra. In cazul in care optati pentru a va achizitiona dumneavoastra materialele , transportul si manipularea acestora pana in santier (apartament) intra in sarcina dumneavoastra.
Cerere o oferta